dimarts, 14 de juny del 2016



ANEM AL CONCERT ESPECTACLE

TRENCADÍS DE CANÇONS

AL PALAU DE LA MÚSICA CATALANA


Els nens i nenes de primer durant el segon trimestre vàrem visitar el Palau de la Música Catalana per a gaudir del concert de la companyia Factoria Mascaró anomenat TRENCADÍS DE CANÇONS, una barreja de tradició i modernitat a on interactúen dues disciplines artístiques (música i dansa) amb un objectiu: cantar i ballar pel gust de fer-ho. A partir de cançons tradicionals catalanes i també de cançons d'autor, més actuals, que prenen de referència la música popular d'arrel tradicional. I amb un fil conductor protagonitzat per tres elements decoratius d'aquest edifici tan singular: la musa de la cançó, les semivoltes dels pilars i el cavall alat del segon pis.
Per si no ho sabíeu, el Palau de la Música és una perla arquitectònica del Modernisme català, construït per l'arquitecte Lluís Domènech i Montaner, i és l'única sala de concerts modernista declarada Patrimoni Mundial per la UNESCO.
Aquí teniu algunes fotos i vídeos de la sortida i de part del treball previ i posterior fet a l'aula de música. 
Esperem que us agradin!
    


















I LA FOTO DE GRUP!!!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

RECULL D'IMATGES DE 1rB!!!

A continuació, teniu un seguit d'imatges de treballs que han anat fent, al llarg d'aquests mesos, els i les nenes de 1rB. Cliqueu ...